IObit Toolbox

IObit Toolbox - Teszt, vélemény, videó

Az IObit Toolbox egy hordozható, telepítést nem igénylő programcsomag. 21 különféle rendszereszközt tartalmaz.

Az IObit Toolbox Clean (tisztítás) kategóriájában:

  1. Registry Cleaner: Regisztrációs adatbázis tisztító, mint a Wise Registry Cleaner, vagy a CCleaner
  2. Privacy Sweeper: A böngészők és más, főleg internethez kapcsolódó programok tárolt adatait törli (süti, előzmények, gyorsítótár (cache))
  3. IObit Uninstaller: Revo Uninstaller szerű program, amivel a rendszerre telepített programokat lehet eltávolítani, picit másképp, mint a hagyományos Windowsos uninstallálás.
  4. Disk Cleaner: Felkutatja a merevlemezen tárolt, de szükségtelen fájlokat, amiknek a törlésével helyet szabadíthatunk fel a merevlemezünkön.
  5. File Shredder: A törlendő fájlokat - az alapértelmezett Windowsos törlési eljárással ellentétben - valóban megsemmisíti a merevlemezről, hogy azt később se lehessen visszaállítani.

Az IObit Toolbox Optimize (optimalizálás) kategóriájában:

  1. Smart RAM: Felszabadítja a feleslegesen lekötött RAM-ot. Ez a programok teljesítményét, reagálás idejét ronthatja, ezért csak óvatos használata javasolt.
  2. Internet Booster: A TCP kapcsolatokat optimalizálja, az Internet Explorer, Firefox és Google Chrome böngészők számára. Windows XP használata esetén javasolt a használata.
  3. Startup Manager: A Windowsal együtt elinduló programokat kezelhetjük. A program különlegessége, hogy itt nem csak letilthatunk, mint a CCleaner-ben, hanem hozzá is adhatunk olyan programokat, amiket elszeretnénk indítani a Windowsal.
  4. Registry Defrag: A regisztrációs adatbázist töredezettség mentesíti és optimalizálja.

Az IObit Toolbox Repair (javítás) kategóriájában:

  1. Undelete: Ezzel a nagyszerű programmal visszaállíthatjuk a Windowsal letörölt, szemetesből is kiürített fájlokat. Amennyiben a File Shredder-rel végeztük el a törlést, akkor helyreállításra már nincs mód. Hasonló a Recuva programhoz.
  2. Shortcut Fixer: Megkeresi az inaktív parancsikonokat, azaz azokat, amelyek nem létező fájlra, mappára hivatkoznak. Ilyen akkor keletkezik, ha letöröljük azt a tartalmat, amire egy parancsikon hivatkozott. Helytelenül megírt uninstalláló is okozhat ilyen gondot.
  3. Disk Doctor: Elemzi a merevlemezt és a fájlrendszert, hogy nem-e sérült.
  4. Win Fix: Segít elemezni a Windows operációs rendszeredet, főleg az Internet Explorert és a Media Playert és kijavítja a megtalált hibákat.
  5. IE Helper: Segít karbantartani és akár el is távolíthatjuk az Internet Explorerbe beépülő kiegészítőket. Ezeknek a használata felesleges, ha a sokkal biztonságosabb Opera böngészőt használod.

Az IObit Toolbox Security (biztonság) kategóriájában:

  1. Security Holes Scanner: Megkeresi és kijavítja a biztonsági réseket, sebezhetőségeket.
  2. ProcessManager: Egy Windowsos feladatkezelőre nagyon hasonlító program, mely különválasztja a Windows szolgáltatásokat és az egyéb futó programokat.

Az IObit Toolbox Control (irányítás) kategóriájában

  1. System Control: Általános rendszer konfigurálás: állíthatjuk itt az Internet Explorer és Firefox kezdőlapjától kezdve a tűzfalon és az automatikus frissítések kapcsolásán át a Windows biztonsági központig mindent.
  2. Cloned Files Scanner: Azokat a fájlokat keresi a rendszerben, amik kétszer is megvannak
  3. Disk Explorer: Egy áttekintés ad a lemezen található nagyméretű mappákról és fájlokról. Ezzel sikerült rábukkannom egy Google Earth (Föld) által létrehozott 500 MB-os gyorsítótár fájlra, szóval hasznos...
  4. System Information: A rendszerünk hardveres információit gyűjti össze, mint egy Everest, vagy HWiNFO32.
  5. Empty Folder Scanner: Az üres mappákat keresi meg a rendszerünkön, amik gyakran egy letörölt program után maradnak fent a gépen.

Google hirdetés

Rövid bevezető

20 rendszereszköz program egyben

IObit Toolbox adatlap

Szerintünk

5

Szerintetek?

4.6
5 szavazat
Értékelésed: Nincs

Fejlesztő

Tetszett? Lájkoljad

Logó

IObit Toolbox

Galéria

IObit Toolbox
IObit Toolbox
IObit Toolbox
IObit Toolbox
IObit Toolbox

Figyelj minket Facebookon is

Megosztás

IObit Toolbox letölthető verziói

Verzió Rendszer Jogállás Besorolás Nyelv Beküldés Név
IObit Toolbox 1.0 Beta (Angol) Windows Ingyenes Fejlesztői verzió Angol 2010/07/04 - 01:06 iobit_toolbox.zip
Tartalom átvétel

IObit Toolbox megvásárolható az alábbi helyeken

Nincs megvásárolható verzió. Szeretné az ajánlatát ingyen itt látni? Regisztráljon és küldje be és szerezzen még több vásárlót.

Hozzászólások

Hozzászólás írása (regisztráció szükséges)