Steam

Steam - Teszt, vélemény, videó

Az új Mafia 2 demó letöltésekor ismertem meg ezt az újfajta játék értékesítési módot, ami a Stream nevet viseli. Gyakorlatilag ezt az egészet úgy kell elképzelni mint az iTunes szoftvert és a mögötte álló Appstore boltot. Itt az iTunes ennek a Stream szoftvernek felel meg.

A program négy részre fő osztható: Tárolás, könyvtár, újdonságok és közösség. A magyar fordítás - melynek megléte egyébként örömteli - nem éppen szerencsés. Ugyanis a már telepített Demó, vagy megvásárolt játékok nem a tárolás, hanem a könyvtár menü alatt találhatóak. A tárolás menü alatt pedig maga a játék bolt szerepel, ahol kereshetünk kategória szerint (Akció, Kaland, Stratégia, RPG, Indie, Igazi többjátékos, Casual, Családi játékok, Szimulációs, Verseny és Sport), de megjeleníthetjük külön a Demó verziókat, a videókat, vagy a Mac OS X-es játékokat is.

A könyvtár menü alá egyébként máshonnan letöltött, megvásárolt játékokat is betehetünk, így egy helyre gyűjthetünk mindent.

Összességében nem rossz elképzelés volt, de lehetne még hova fejlődnie. Egyrészt sokkal több játék kiadót kellene meggyőzni, valamint a memória fogyasztáson is lehetne javítani, mert ha jól sejtem, akkor a játék alatt is futni fog a szoftver, legalábbis ha onnan indítjuk el.

Google hirdetés

Rövid bevezető

A Stram egy újfajta online bolt kliens szoftvere, aminek segítségével az interneten keresztül, legálisan juthatunk hozzá a legújabb játékokhoz. Jó pár játék demó verziója (például a Mafia 2) is ezen keresztül tölthető le.

Steam adatlap

Szerintünk

4

Szerintetek?

4.53846
13 szavazat
Értékelésed: Nincs

Fejlesztő

Tetszett? Lájkoljad

Logó

Steam

Hivatalos oldal

Galéria

Steam
Steam
Steam
Steam
Steam
Steam

Figyelj minket Facebookon is

Megosztás

Steam letölthető verziói

Verzió Rendszer Jogállás Besorolás Nyelv Beküldés Név
Steam 1 (Magyar) Windows Ingyenes Stabil kiadás Magyar 2010/08/14 - 16:30 SteamInstall.msi
Tartalom átvétel

Steam megvásárolható az alábbi helyeken

Nincs megvásárolható verzió. Szeretné az ajánlatát ingyen itt látni? Regisztráljon és küldje be és szerezzen még több vásárlót.

Hozzászólások

Anonymous(nem ellenőrzött)

nmem rossz

Tóth Attila(nem ellenőrzött)

nagyon jó

marci(nem ellenőrzött)
5

Anonymous(nem ellenőrzött)
4

Király!.Smile

kissbeni95(nem ellenőrzött)
5

tök király..................................................

Hozzászólás írása (regisztráció szükséges)